Kultúra

Különleges amerikai autók Székesfehérváron

A Skála parkolóban lehet megtekinteni a ritkaságokat.

A különleges autók szerelmesei számára igazi meglepetést tartogat az idei szezon “Amerikai Rally” 2. találkozója, mely Szlovákiából indul, érinti Székesfehérvárt, majd a Balatonnál ér véget. Pénteken délután a Skála parkolóban lehet megtekinteni a különleges autókat.

Amerika legszebb autói – Ford Mustangok, Chevroletek, Cadillacek, Corvettek – érkeznek Pozsonyból Székesfehérvárra május 10-én, pénteken. A 27 autót és 3 limuzint a Skála parkolóban tekinthetik meg az érdeklődők várhatóan 16:15 és 17:45 óra között.

Az Amerikai Rally résztvevői két napot töltenek Magyarországon, útjuk során megismerik a Dunántúl kiemelkedő történelmi helyszíneit, múzeumait valamint fürdőit, úticéljaik között Székesfehérvár mellett szerepel Győr, Pannonhalma, Siófok, Balatonfüred, Ajka és Bükfürdő. Fehérvári tartózkodásuk ideje alatt szakavatott idegenvezető segítségével ismerik meg a történelmi belváros meghatározó látnivalóit és eseményeit. A séta során megtekintik többek között a Nemzeti Emlékhelyet, a Püspöki Palotát, a Városháza épületét, programjuk a Szent István Székesegyháznál ér véget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik