Kultúra

Leonar3Do az Informatóriumban

Az egyedülálló, 3D tárgyakat létrehozni képes Leonar3Do fejlesztői tartanak bemutató előadást április 30-án, az Informatóriumban.

Április 30-án délután 6 órakor az Agórában kialakított Informatorium Meetup vendége Moldován Csaba lesz, aki az egyik legsikeresebb magyar vállalkozás, a Leonar3Do legfrissebb eredményeiről, a közeljövő terveiről tart előadást.

A Leonar3Do-val otthoni vagy munkahelyi számítógépes környezetünkben teremthetünk, formázhatunk és jeleníthetünk meg képzeletünk szerinti 3 dimenziós tárgyakat vagy formákat, sőt, játszhatunk vagy éppen elemezhetünk is a virtuális térben. A megszokott 2 dimenziós képernyő síkjából kilépve, a monitor előtti térben történő alkotás újfajta dimenziókat tár fel, illetve olyan lehetőségek és perspektívák nyílnak meg előttünk, amelyre korábban nem is gondolhattunk.

A Leonar3Do egy integrált szoftver és hardver platform, amelynek segítségével végre közvetlen kapcsolatba (interakcióba) léphetünk a virtuális valósággal az első igazi 3D-s egér, a Madár segítségével.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a programra, ahova díjmentes a belépés!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik