Kultúra

Bérletesek napja a Vadasparkban

A leghűségesebb Vadaspark látogatóknak szerveznek különleges programot szombaton. A bérletesekintenzív „Állatgondozói tréningen” vehetnek részt, ahol néhány játékos feladattal kipróbálhatják, mi mindent kell tudnia a közvetlenül az állatok közelében dolgozó szakembereknek.

Szombaton 10% kedvezménnyel lehet bérletet vásárolni a Szegedi Vadasparkba, mely 1 évig korlátlan számú látogatásra jogosít fel. Akiknek pedig bérletük van, különleges programokra jogosulta április 27-én, szombaton.

9.50-kor és 14.20-kor indul a Zsiráf-ház belső tereinek bejárása, majd e hórihorgas szavanna lakók répával való megetetése.

11.30-kor és 14.30-kor az Oktatóközpontban, egy kézben nevelt kis borz társaságában mutatják be, ki mindenkinek segít Természetvédelmi Mentőközpont.

10.00-tól 16.00-ig egy nem szokványos állatgondozói akadályversenyen vehetnek részt a bérletvásárlók és családtagjaik. A SZEGEDma.hu állomásán, a Pelikán büfé előtt tréfás zookvízt lehet fejteni.

A rendezvényrő online közvetítésen keresztül az állatkert szakemberei is rendelkezésre állnak, hogy kérdezni tudjanak tőlük az otthonülők éppúgy, mint a jelenlévő látogatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik