Kultúra

COCKTAIL CIRKUSZ – rendhagyó cirkusz-színház varieté [x]

Könnyed szórakozás, ami kikapcsol, színház és cirkuszi csoda, ami elvarázsol.

Régen a varieték, a zenés, táncos, látványos szórakoztató műsorok a nagyvárosok életéhez tartoztak, így Budapest kulturális életét is színesítették. A varieté műfaja Európában jelentős változáson ment keresztül az elmúlt évtizedben, melynek köszönhetően visszanyerte régi népszerűségét.

Áprilistól e sokak által szeretett műfaj egyik modern, megújított változata elevenedik meg a New Orleans Club műsorán. Egy olyan, – a varieté stílusjegyeit felsorakoztató színházi előadás -, mely a kabaré, a revü, a cirkusz, a tánc és a zene világát ötvözi. A CirkuSzínház produkció artistái az új cirkuszi forma jegyében ezt varázsolják hetente a New Orleans Club színpadára Cocktail Cirkusz elnevezésű produkciójukban.
A felnőttek cirkusza ez, – ami egyben egy szórakoztató színház és egy pazar showműsor is. Az artistaszámok – a légi- és párosakrobatika -, a zsonglőr-mutatványok és a látványos akrobatikus elemek mellett a résztvevők egy fordulatos történet szereplői is egyben. Csábítás, cselszövés és egy társulat összetartásának története elevenedik meg a színpadon. Ettől válnak a cirkuszi számok egy koktéllá, amely nem csak az italok, hanem a különböző sorsok, életek keveréke is. A műsor szereplői cirkuszművészek – akrobaták, zsonglőrök, bűvészek -, akiknek humoros, olykor izgalmas élete rajzolódik ki ebben a színpadi történetben zenével és lebilincselő látványelemekkel tarkítva.

“Emődy a hiú bártulajdonos show-man és társulatának előadása szaltókkal tarkítva, édes-szerelmes akrobatikus tánccal fűszerezve, önfeledt zsonglőrködéssel megtűzdelve.   Belesünk a “show-biznisz” csillogó világának kulisszája mögé, főhőseink színfalak mögött zajló történetébe.”

Jegyár: 2 300 Ft
Kapunyitás, Vacsora: 19.00

Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen reggel 9-től este 17-ig (VI. Lovag u.5) és a jegy.hu oldalon, illetve a helyszínen program előtt.

További jegyinformációkért hívja: +36 20 556 5762-es telefonszámot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik