Kultúra

Kelly Bullard Székesfehérváron

Most két darab jegyet nyerhet a fergeteges zumba bulira az, aki a közösségi oldalunkon indult nyereményjátékba bekapcsolódik.

Ahogy arról már beszámoltunk korábban is, óriási zumba buli van készülőben Székesfehérváron, április 20-án, szombaton 19.00- 21.00 óráig rendezik meg a Zumba Fitness Master Classt, amelyen Kelly Bullard is részt vesz.

Most két darab jegyet nyerhet az eseményre az , aki a közösségi oldalunkon indult nyereményjátékba bekapcsolódik. Kövessen figyelemmel minket Facebook-on is!

“Kelly az a nő, akitől megtanultam, hogyan legyek és maradjak önmagam, a zumba oktatói pályafutásom alatt! Nem csak én, Bérces Zsu is nála tanult és úgy gondoljuk:  Kelly egy különleges személyiség, különleges stílussal, aki nem csak a fantasztikus koreográfiáival kápráztat el bennünket, hanem állandó széles mosolyával és kisugárzásával óriási erőt tud átadni! Büszkén mondhatom, hogy április 20-án vendégünk lesz az a fantasztikus oktató, aki elindított minket ezen a nagyszerű és csodálatos pályán!

Bízom abban, hogy mindenki, aki valaha járt nálunk órán, vagy aki találkozott már velünk vagy Kellyvel, vagy Ti, akik úgy érzitek itt az ideje, hogy megtapasztaljátok a zumba élményt, megtiszteltek minket jelenlétetekkel és buliztok velünk egy Óriásit!  Azt hiszen nem is kell ennél több, Kelly lehengerlő példakép! Mivel nem szeretnénk senkit sem kihagyni a buliból vagy otthon marasztalni, ezért készítettünk még jegyeket, amire le lehet csapni!- mondta a Fehérvár24-nek Tóth Zsuky, zumba instruktor.

Az esemény helyszíne megváltozott, mert az előre rendelt jegyek elfogytak, így nagyobb helyszín után néztek a szervezők, hogy többen elférjenek. Az új helyszín: Tóvárosi Általános Iskola, Iskola tér 1.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik