Kultúra

Óriási zumba buli Fehérváron: ott vagyunk már?

Április 20-án, szombaton 19.00- 21.00 óráig rendezik meg a Zumba Fitness Master Classt.

Cikkünk első részében, amit itt olvashat, Tóth Zsuzsanna, Zsukyval, zumba fitness oktatóval arról beszélgettünk, hogy mi ez a mozgásforma, amit zumbának hívnak, és hogy lett ő maga a zumba szerelmese, majd pedig zumba instruktor?

Mivel nem szeretnénk senkit sem kihagyni a buliból vagy otthon marasztalni, ezért készítettünk még jegyeket, amire le lehet csapni!- mondta a Fehérvár24-nek Zsuky, akivel most erről a nagyszabású eseményről, a fergeteges zumba buliról beszélgettünk.Az esemény helyszíne megváltozott, mert az előre rendelt jegyek elfogytak, így nagyobb helyszín után néztek a szervezők, hogy többen elférjenek. Az új helyszín: Tóvárosi Általános Iskola, Iskola tér 1.

-Óriási zumbás őrület van készülőben. Mi is lesz ez pontosan?

Idén, pontosabban májusban lesz két éve annak, hogy zumba instruktor lettem. Nagyon sok csodálatos embert ismertem meg ez idő alatt, és fantasztikus barátságok alakultak ki. Bérces Zsuzsi a közvetlen környezetemben tart órákat, éppen most márciusban lesz egy éve annak, hogy oktató lett. Mindkettőnk oktatója egy fantasztikus Zumba ZES volt Amerikából. Megragadtuk az alkalmat egy közös ünneplésre, és erre nem is találhattunk volna megfelelőbbet, hiszen éppen ebben az időben látogat el az imént említett instruktor Magyarországra. Hatalmas öröm ez nekünk.

-Ki lesz a vendégetek?

Kelly Bullard ZES (USA) látogat el hozzánk. Fantasztikus, mert nagyon sok oktató kolléga csatlakozik hozzánk a vendégeivel, akik közül többen a színpadon is bemutatkoznak. Kelly egy különleges személyiség, különleges stílussal, aki nemcsak a fantasztikus koreográfiáival kápráztat el bennünket, hanem állandó széles mosolyával és kisugárzásával óriási erőt tud átadni! Nagyon sokat tanultam tőle. Kelly egyszerű, kifinomult, követhető, merész, stílusos, lendületes, erős, karakán, vidám és őrülten szerethető! Érdemes vele zumbázni!

Bízunk abban, hogy egy igazán felejthetetlen pozitív élményben lesz része mindenkinek, aki ellátogat az eseményre! Szeretnénk, ha Székesfehérváron ismét bebizonyosodna az a vélemény, amely mostanában egyre inkább elterjed a magyar zumba instruktorokról, hogy hihetetlen összefogással és barátsággal képesek tömegeket megmozgatni és a résztvevők számára minőségi és felejthetetlen élményt nyújtani.

-Az áprilisi Zumba Fitness Master Classon csak gyakorlott zumbásoknak “ajánlott” a részvétel, vagy teljesen kezdők is jól érezhetik magukat? Vannak olyan óráid, amik kifejezetten zumba analfabétáknak szólnak?

A zumbában éppen az a fantasztikus, hogy bárki bármikor elkezdheti. Nem szükséges semmiféle előképzettség vagy tánctudás, elég csupán a zene és a tánc szeretete. Bármilyen rendezvényen, így az április 20-in is ki lehet próbálni. Ha valaki még sosem zumbázott, semmi gond, hiszen a hangsúly azon van, hogy érezd jól magad, a lépésekbe idővel úgyis belejössz. A zumbában nincsenek különböző szintek, bármikor be lehet kapcsolódni, hiszen az órák nem épülnek egymásra, nincs előzetes koreográfia sem. Amit az oktató csinál, azt utánozzák le a többiek a saját stílusukban. Nem kell attól tartani, hogy ha szerinted “bénázol” (ahogy én is voltam az első órámon), akkor kívülállónak fogod magad érezni, hiszen a hangulat magával ragad, a fantasztikus zenék és a sok mosolygós arc pedig úgyis eltereli a figyelmed! Én mindig azt mondom azoknak, akik először látogatnak el hozzám órára,  hogy nem kell azzal foglalkozni, hogy úgy csináljon mindent, ahogy én, csak érezze jól  magát, mozogjon úgy, ahogy jólesik és tegye azt, amit éppen szeretne.

Az eseménnyel kapcsolatban fontos információ, hogy aki még nem vette meg a jegyét, mindenképpen tegye meg, mert a helyszínen maximum 5-6 db jegyre lehet számítani, többet nem tudnak biztosítani. “Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit, kortól-nemtől és attól függetlenül, próbálták-e már a zumbát.” Jegyvásárlással kapcsolatos bővebb információért kattintson ide!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik