Kultúra

Fehérvár24 Est: Kubik Anna testközelben

Megtiszteltetés,hogy Kubik Anna elfogadta meghívásunkat,így április 4-én,csütörtökön a Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas színművésznő, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze lesz a Fehérvár24 Est következő vendége.

Szeretne élőben találkozni a Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas színművésznővel? Már régóta nagy rajongója Kubik Annának? Imádja a hangját? Eddig csak színpadon és a televízióban látta?

Jöjjön el április 4-én, csütörtökön este 6 órára a Novotel Hotelbe, ahol nem csak messziről szemlélheti, beszélgethet is a művésznővel. A garantáltan izgalmas beszélgetést követően, a közönségtalálkozón lehetősége lesz feltenni kérdéseit, kifejezheti jókívánságait, elmondhatja észrevételeit.

Az interaktív, nyilvános interjúra mindenkit szeretettel vár a Fehérvár24 csapata!

Tudta Ön, hogy Kubik Anna városunk színésznője is? Nem csupán azért, mert jelenleg a Vörösmarty Színház Bizánc című darabjában is játszik, hanem azért, mert a Teleki Blanka Gimnázium angol szakos diákja volt, ezért Fehérvár különösen kedves a színésznőnek. Erről, pályája kezdetéről, csalódásokról, sikerekről, és további érdekes témákról is szó lesz csütörtökön, a Fehérvár24 következő beszélgetős estjén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik