Kultúra

Deja Vu fesztivál Szegeden

Szeged legújabb nyárindító rendezvénye, a június 13-án debütáló, háromnapos Deja Vu fesztivál a 80-as, 90-es évek házibuli-hangulatának megidézőjeként hoz új színt a fesztiválpalettára.

A fellépő zenekarok, előadók impozáns névsora bizonyítja, hogy a fesztiválélmények nem kizárólag egyetlen korosztály sajátjai. Erre többek között az Alphaville, Balázs Fecó, Somló Tamás és Charlie közös fellépése, Thomas Anders & Modern Talking Band vagy az Első Emelet koncertje lehet a garancia.

A Forever Younggal és a Big in Japan-nel ismertté vált német szintipop csapat, az Alphaville adja a felütést a fesztivál első napján, méghozzá nem is akárhogyan: a 80-as évek emblematikus zenekara rendkívül látványos show keretében mutatja meg újra magát a szegedi közönségnek, és idézi meg az egykor volt csodát.

Thomas Anders és a Modern Talking neve az évek során egybeforrt, de ezzel nincs is baj, hiszen a német sztár szegedi koncertjén kiderül, mitől vált a csapat a 80-as éves kultikus popzenekarává, több tízmillió eladott lemez büszke tulajdonosává, világslágerek előadójává. Thomas Anders és a Modern Talking Band igazi mai hangzás- és fényvilággal megfűszerezve adja elő a mindenki által jól ismert örökzöldeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik