Kultúra

Gida- és nyuszisimogató a Veszprémi Állatkertben

nyuszi (nyuszi)
nyuszi (nyuszi)

Húsvét előtt már 9 kiskecske született az állatsimogatóban.

Az időjósok már a zord idő elvonulásával és igazi tavaszi idővel kecsegtetnek a hétvégére, így bizonyára sokakat kicsalogat majd a napsütés a természetbe. A veszprémi állatkert is különböző programokkal várja a látogatókat a húsvéti hosszú hétvégén. A gyermekek nagy örömére közhírré tétetik, hogy az elmúlt hetekben a Gulya dombi állatsimogatóban kilenc kiskecske látta meg a napvilágot.

Húsvét alkalmából a Kölyökdzsungel játszóház és terráriumban csokitojásokra bukkanhatnak játék közben a gyerekek, míg a létesítmény előterében nyuszisimogató várja majd az érdeklődőket. A hosszú hétvégén minden nap több alkalommal egy animátor-állatgondozóval találkozhatnak a tapsifülesek ünnepekre felállított kifutójánál, aki érdekességeket mesél majd a hosszúfülűekről és a gyerekek ekkor kezükbe is vehetnek egy- egy állatot.

A nyuszisimogató felállításával szeretnék felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy ne vegyenek nyulat erre a néhány napra, hanem is inkább jöjjenek el, mutassák meg az állatkerben, ezt a kedves kis állatot a gyermekeknek-írják közösségi oldalukon az állatkert dolgozói.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik