Kultúra

Kisgyermekes édesanyák a munkaerőpiacon

Az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával tovább folytatódik a SZÉNA Egyesület és a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány közös programsorozata.

Márciusban két programmal is segítik azokat a kisgyermeket nevelő családokat, ahol a szülő ismét szeretne elhelyezkedni és napközbeni gyermekellátást szeretnének igénybe venni a gyermek számára.

Március 20-án 10 órától Schreindorferné Sárközi Valéria, a Székesfehérvári Csemete Alapítvány intézményvezetője tart tájékoztatót arról, hogy milyen feltételekkel veszik fel a kisgyermekeket az intézményekbe, illetve hogy milyen szabályai vannak az intézményi elhelyezésnek.

Március 21-én 9.30-tól Bácskai Zsuzsanna – a Székesfehérvári vállalkozónői klub nagykövete
tart tájékoztatót, melynek célja, hogy segítse azokat az édesanyákat, akik szeretnének önállóvá válni, saját vállalkozásba fogni. Azok számára is hasznos lehet ez a délelőtt, akik csak fontolgatják az önállósodást, de még nem hozták meg a végleges döntést. A programok a Civil Műhelyben (Balatoni út 8.) kerülnek megrendezésre, ahol igény esetén ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítanak a résztvevők számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik