Kultúra

Szín-ész-játék Gömöri Krisztiánnal és Szilágyi Annamáriával

A Petőfi-telepi Művelődési Ház március 22-én vetélkedővel, március 23-án interkatív játékkal ünnepli a Színházi Világnapot. Az utóbbihoz bárki csatlakozhat.

A Petőfi-telepi Művelődési Ház a tavalyi évhez hasonlóan, 2013. március 22-én 10 órakor a Színházi Világnap alkalmából színháztörténeti vetélkedőt rendez a szegedi középiskoláknak.

Az interaktív versenyre idén 12 csapat jelentkezett, csapatonként 5 fővel. A vetélkedő fő témája a Szegedi Nemzeti Színház története, művészei és a jelenleg is műsoron lévő előadásai.

A vetélkedő azon kívül, hogy tartalmas szórakozást ígér, lehetőséget nyújt a fiataloknak arra, hogy Szeged város egyik legjelentősebb kulturális intézményének történetével megismerkedjenek.

A helyezett csapatok díjazásban  részesülnek, melyet a Művelődési Ház mellett a Szegedi Nemzeti Színház és a Pinceszínház támogat.

Másnap, 2013. március 23-án 17 órakor a Petőfi-telepi Művelődési Házban SZÍN-ÉSZ-JÁTÉK címmel színházi interaktív játékra hívunk mindenkit, aki szívesen kipróbálná magát egy-egy színházi helyzetben, szituációs gyakorlatban, jelenetben. A két játékmester: Szilágyi Annamária és Gömöri Krisztián, a Szegedi Nemzeti Színház Művészei. Erre a rendezvényre a belépődíj 500,- Ft, diákoknak ingyenes! Mindenkit szeretettel várnak!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik