Cserpes Laura (Eurovízió, Cserpes Laura, A Dal)
Kultúra

Eurovíziós Dalfesztivál – Ma este lesz A Dal döntője

Ma rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye, A Dal döntőjét: az M1 és a Duna World csatornán élőben látható showműsorban eldől, hogy a nyolc finalista közül ki képviseli Magyarországot a májusi malmői nemzetközi megméretésen.

 

A Dal fináléjába jutott Kállay-Saunders András My Baby, Rácz Gergő Csak állj mellém, Vastag Tamás Holnaptól, Radics Gigi Úgy fáj, Cserpes Laura Élj pont úgy, Keresztes Ildikó Nem akarok többé játszani, Agárdi Szilvi és Pál Dénes Szíveddel láss, valamint ByeAlex Kedvesem című dala. Valamennyit megnézhetik ide kattintva.

 

A műsorban a versenydalok elhangzása után fellép az Anti Fitness Club, valamint a Sound of Our Hearts című dalával a tavalyi bakui Eurovíziós Dalfesztiválon szerepelt Compact Disco és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara.

A ma esti döntőben előbb a zsűri (tagjai: Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő, Rakonczai Viktor, Rákay Philip és Walkó Csaba) választ ki négy dalt, majd a tévénézők sms-szavazatai alapján ezek közül kerül ki a győztes, aki Magyarországot május 14. és 18. között az Eurovíziós Dalfesztiválon képviseli a svédországi Malmőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!