Kultúra

Nyerj ajándék repülést a győri Boeing 737-es szimulátorban!

Egy szerencsés olvasónk most ajándék repülést nyerhet a győri Szimulátor Központba! Csupán pár kattintás kell a részvételhez!

A Győr Plázában található „virtuális” repülőtér garantáltan életre szóló élményt nyújt a repülésben jártas és kívülálló rajongóknak is. Az élethű pilótafülkében képzett szakemberek segítenek a repülésben. Lehetőség nyílik felszállásra a világ bármelyik repülőteréről, így kedvenc városunkban is gyönyörködhetünk a „levegőből”.

Nyerj egy ajándékjegyet a kapitány ülésébe rokonodnak, ismerősödnek vagy saját magadnak! A játékban való részvétel ára csupán pár kattintás:

– Lájkold és oszd meg a Győr24 Facebook-oldalán található felhívást a játékról!
– Kedveld a Szimulátor Központ Facebook-oldalát is!

Saját kezűleg vezetheted a 800 km/h sebességgel száguldó 60 tonnás felszálló tömegű repülőgépet. Próbára teheted ügyességed a felszállás, repülés és a precíziós leszállás végrehajtása során!

A program a vendég előképzettségétől, igényeitől függő mértékben a repülőgép rendszereinek, kezelőszerveinek rövid bemutatásával kezdődik (3-5 perc). A repülés végrehajtását minden esetben a bal ülésben, a „kapitány” helyén ülve a vendég végzi robotpilóta használata nélkül, a jobb ülésben ülő „első tiszt” segítségével. Az „első tiszt” igény szerint elvégzi a szükséges rendszerek állítását, vagy csak jelzi a kapitánynak, hogy mit mikor kell kapcsolnia, beállítania.

Sorsolás 2013. március 25-én! A nyertes nevét a Facebookon jelentjük be! Sok szerencsét kívánunk olvasóinknak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik