Kultúra

Sorsoltunk! Ön a nyertes?

Kedd este megtörtént a sorsolás! A nyertes nevét itt olvashatja!

Március 20. – Kisorsoltuk a nyertest! A számgenerátorunk a 11. helyes választ adó játékosunkat dobta ki! A szerencsés pedig Horváth Zoltán, aki március elsején küldte el nekünk a helyes megfejtést! Gratulálunk! A részletek nyertesről és a nyereményről hamarosan, következő cikkünkben!

A többiek se csüggedjenek, hamarosan újabb értékes nyereményekre tehetnek szert itt, a Győr24-en!

__________________________________________________________________________________

 

Mi már tudjuk a szerencsés nyertes nevét, aki a Győr24 jóvoltából egy ajándék repülés élményével lesz gazdagabb! Szerdán minden kiderül! A nyertes nevét cikkünkben is közzé tesszük, s felvesszük vele a kapcsolatot!

Figyelem! Sorsolás március 19-én!

Március 1. – Máris sok helyes megfejtést kaptunk! Csak így tovább! Március végéig még bőven van idő!

A Győr Plázában található „virtuális” repülőtér garantáltan életre szóló élményt nyújt a repülésben jártas és kívülálló rajongóknak is. Az élethű pilótafülkében képzett szakemberek segítenek a repülésben. Lehetőség nyílik felszállásra a világ bármelyik repülőteréről, így kedvenc városunkban is gyönyörködhetünk a „levegőből”.

Nyerj egy ajándékjegyet a kapitány ülésébe rokonodnak, ismerősödnek vagy saját magadnak! A játékban való részvétel ára csupán pár kattintás:

– Látogasd meg a Győr24 Facebook-oldalát!
– Látogass el a Szimulátor Központ Facebook-oldalára is!

Ezután válaszolj a következő kérdésre!: Melyik jelenleg a világ legnagyobb utasszállító repülőgépe?

Válaszát a takacszsolt19@gmail.com címre küldje el! A tárgymezőbe írja bele: „Repülés!”

Saját kezűleg vezetheted a 800 km/h sebességgel száguldó 60 tonnás felszálló tömegű repülőgépet. Próbára teheted ügyességed a felszállás, repülés és a precíziós leszállás végrehajtása során!

A program a vendég előképzettségétől, igényeitől függő mértékben a repülőgép rendszereinek, kezelőszerveinek rövid bemutatásával kezdődik (3-5 perc). A repülés végrehajtását minden esetben a bal ülésben, a „kapitány” helyén ülve a vendég végzi robotpilóta használata nélkül, a jobb ülésben ülő „első tiszt” segítségével. Az „első tiszt” igény szerint elvégzi a szükséges rendszerek állítását, vagy csak jelzi a kapitánynak, hogy mit mikor kell kapcsolnia, beállítania.

Sok szerencsét kívánunk olvasóinknak! A válaszadási határidőről és az eredményről hamarosan tájékoztatást adunk ebben a cikkben! Érdemes tehát gyakran visszalátogatni az elkövetkező napokban!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik