Kultúra

Honeybeast a Cooltour Caféban

Egymást invitálta meg a szegedi Honeybeast és a temesvári Blazzaj együttes. Így a szegedi közönség február 21-én láthatja őket 21 órától a Cooltour Caféban.

Kölcsönös zenei együttműködést kötött a szegedi Honeybeast és a román Blazzaj zenekar. Saját városukba invitálták egymást, hogy bemutassák vendégüket rajongóiknak. Így Szegeden február 21-én, a Cooltour Caféban zenélnek együtt 21 órától, másnap pedig Temesváron a népszerű Daos Klubban.

„Mindig nagyon jól érezzük magunkat, ha Temesváron járunk. A múltkor is a koncertszervezőink bemutatták nekünk a várost és még a helyi romkocsmákat is körbelátogattuk”– elevenítette fel a szép emlékeket Bencsik-Kovács Zoltán, a Honeybeast frontembere, aki külön örül a most létrejött nemzetközi kapcsolatnak. A két nap programját pedig különleges zenei csemegeként jellemezte. Két különböző stílus követi egymást a színpadon. A román Blazzaj könnyedebb, kevert műfajú nu-jazzt játszik. Míg a Honeybeast a mélyebb mondanivalójú, néhol ugrálós alternatív zenével szól a közönséghez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik