Kultúra

Újra lesz nyári zenei fesztivál Várpalotán

diákok (diák, felvételi, )
diákok (diák, felvételi, )

Újra lesz könnyűzenei fesztivál Várpalotán: a Cseri parkerdőben rendezik meg július 18. és 20. között az Alfa Fesztivált - közölték az MTI-vel a város vezetői és a szervezők csütörtökön.

Talabér Márta, Várpalota polgármestere elmondta: az Alfa Fesztivál a korábban ugyanezen a helyszínen megrendezett Pannónia Fesztivál helyébe léphet. A városnak fontos, hogy legyen a Cseri parkerdőben színvonalas könnyűzenei fesztivál, és legalább ennyire fontos, hogy a szervezők megbízható partnerek legyenek.

Az Alfa Fesztiválon a Cseri parkerdő hat hektáros részén idén egy nagyszínpadon és két sátorban váltják majd egymás a magyar előadók, hogy koncertjeikkel több ezer fesztiválozót szórakoztassanak a legkülönfélébb zenei stílusokban – tájékoztatott Goreczki Szabolcs fesztiváligazgató.

Az első Alfa Fesztiválon biztosan fellép Deák Bill Gyula, a Magashegyi Underground, a The Carbonfools és az Irie Maffia is, rajtuk kívül várják a Belgát, a Lordot, az Anna and The Barbies és a Hősöket.

A szervezők a jegyárakat a hasonló fesztiválokhoz viszonyítva alacsonyabban tartják, a belépőket március elsejétől lehet megvásárolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik