Kultúra

Kultúrális élmény a Dunán[x]

Budapest számtalan lehetőséget kínál a szórakozásra, nemcsak a turisták, hanem a hazai közönség számára is. Izgalmas éttermek, csodás színházak és pezsgő éjszakai élet vár azokra, akik kikapcsolódásra vágynak.

A hangulatos romkocsmáktól az Opera plüsspáholyáig nagyon széles skálából válogathatunk. Tartozzunk bármely korosztályhoz, kedveljünk bármilyen zenét, ebben a városban biztosan megtaláljuk a számunkra tökéletes helyszínt.

A komolyzene kedvelőinek, most szeretnénk bemutatni egy igazán felejthetetlen programot:

Az idei év egyik legizgalmasabb komolyzenei programja, a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertsorozata, amelynek helyszíne az Európa Hajó. A Duna Királynőjeként aposztrofált hajónak köszönhetően a komolyzene a páholyokból a vízre költözhetett, ezzel olyan különleges élményt teremtve, amire eddig még nem volt példa.

A Dunán ringatózva nemcsak a Kék Duna keringő dallama varázsol el bennünket, hanem a csodás panoráma is. A Duna-part, a Parlament, a Lánchíd éjszakai fényei igazán felejthetetlen élménnyé teszik a zenekar koncertjét.

A csodás zene és a kiváló helyszín mellett azonban nem elhanyagolható az az ízharmónia sem, amelyet Tanács Attila olimpiai bajnok ételszobrász és csapata készít, hogy valóban teljessé tegyék az esténket. Palettájukon éppúgy megtalálhatóak a nemzetközi konyhák különlegességei, mint a magyar konyha ízletes fogásai.

Külföldi vendégeinkkel, kedves barátainkkal is eltölthetünk itt egy könnyed estét a lágy dallamok ölelésében, de akár kedvesünkkel kettesben is kiélvezhetjük a romantikus pillanatokat.

A kulturális programokon kívül az Európa Hajó kínálatát konferenciák, termékbemutatók, kiállítások, színházi események, bankettek, és céges rendezvények is színesítik, így akár több alkalommal is ellátogathatunk erre a gyönyörű hajóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik