Kultúra

Szerelmi háromszög tagja lett a Rongy

Február 7-én a szegedi Rongy vendége lesz unplugged koncerttel a Belmondo, de ezúttal kiegészülnek adalszerző-frontember hugával, Czutor Anettel.

A jövő héten ismét ellátogat a Rongyba a Belmondo, de ezúttal rendhagyó felállásban, unplugged műsorral készülnek. A zenekar Valentin-nap előtt egy szerelmi háromszöget jár be az országban, melynek egyik helyszíne mi a Rongy lesz, február 7-én. Rövid időn belül másodszor látják vendégül a kedvelt zenekart, és most extra meglepetés is várja majd a közönséget, Czutor Anett személyében!

-Ezúttal elsősorban nem a dinamikus rockslágereinket, hanem a ritkábban játszott szerzeményeinket hallhatja a közönség. A közelgő Valentin-napra tekintettel szeretet-megelőlegező hétvégének neveztük el ezt a mini koncertsorozatot, hiszen a szokásosnál csendesebb, üldögélős lesz a hangulat. Előkerülnek azok a dalok, amelyeket gyakran kérnek tőlünk a fellépéseken, ilyen például a Minden nő vagy a Rájár a rúd. A szegedi koncerten a húgom, Czutor Anett is énekelni fog vendégként, akivel a Czutorchestra nevű formációban régóta gyakoroljuk ezt a bensőségesebb hangvételt – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik