Kultúra

„Értékesítési Vásár” és kiállítás a TIK-ben

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 01. 24. 09:00

Csutkababa készítésre, kézi fonat gyártásra, gyöngyözésre, nemezelésre, és agyagozásra várják az érdeklődőket hétfőn a TIK-be.

A WARC a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány határokon átnyúló hagyományőrző és tehetséggondozó programja. Hétfőn 10 és 16 óra között nonprofit és élményteremtő jellegű, kézműves szakmákat felelevenítő „Értékesítési Vásár” és kiállítás lesz Szegeden a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában. Csutkababa készítést, kézi fonat gyártást, gyöngyözést, nemezelést, agyagozást is kipróbálhatják az érdeklődők.

Az Európai Unió a „Magyarország – Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program” keretében megvalósított WARC 2 – Welcome to Arts and Crafts (Megújuló művészetek és kézművesség) projekt célja a régi hagyományok, kézműves szakmák ápolása, a fiatalok kreativitásának fejlesztése, a társadalmi aktivitásuk növelése, valamint a kistelepüléseken élő hátrányos helyzetű tehetséges fiatalok felkarolása, tehetséggondozása, útba egyengetése.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.