Kultúra

Bor és sajtkóstolás a Padlásban

Jeney Barbara
Jeney Barbara

2013. 01. 22. 09:49

Sajt és sonka kostoló estet tartnak a szegedi Mátrix Hotel Padlás éttermében. Január 24-én és 25-én 19 órától tartják a rendezvényt.

A Padlás foglalkozásán különféle külföldi sajtkülönlegességeket, mediterrán jellegű sonkákat kóstolhatnak meg a résztvevők. Betekintést nyerhetnek a sajttörténelembe, megismerhetik a sajtok legfőbb jellemzőit, és az egyes ízekkel harmonizáló, hazai és külföldi borokat. A sajt és sonka kurzusokat azoknak ajánlják, akik szeretik a különlegességeket és szeretnének tovább látni a Trappistánál. A kurzus tervezett hossza: 4 óra.

Részvételi díj: 5.000

Időpontok: 2013. január 24. (csütörtök) 19.00
2013. január 25. (péntek) 19.00

Jelentkezés: www.padlasszeged.hu

A részvétételi díj SZÉP-kártyával és
Erzsébet utalvánnyal is fizethető.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.