Kultúra

Anya újra dolgozik!

Hosszú ideje munka nélkül lévő nőknek szervez tréninget a SZÉNA Egyesület a Mindenünk a család című projekt keretében.

Az Európai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával ismét elindul az a tréning, mely már sok alkalommal segítette azokat az édesanyákat, akik gyermekük nevelését követően ismét vissza szeretnének helyezkedni a munka világába.

A gyermekvállalást követően előbb-utóbb minden édesanya életében elérkezik az az idő, amikor szeretne ismét elhelyezkedni. Van, akinek rögtön sikerül visszarázódnia a megszokott napirendbe, amikor már nem a gyermekkel töltött idő teszi ki a nap nagyobb részét. A legnagyobb problémát sok esetben az jelenti, hogy az otthon töltött időt követően az édesanyák nem hisznek saját képességeikben. A gyermeknevelés évei alatt elszigetelődnek a külvilágtól, kevesebbet figyelnek önmagukra és az önbizalmuk is csorbul.

A 8 alkalomból álló foglalkozás segít az önismeret növelésében, a meglévő készségek tudatosításában, az önértékelés erősítésében, valamint a kommunikációs készségek fejlesztésében.

A program 2013.01.22-én indul és keddenként 9-13 óráig várják az édesanyákat, akiknek szükség esetén gyermekfelügyeletet is biztosítanak. Jelentkezni jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik