Kultúra

Rozsda lovag a Vörösmarty Színházban

Picurok, Pocakok, Manók, Mazsolák, és minden gyerekbérletes!Január 20-án végre a Vörösmarty Színházba is megérkezik a Rozsda lovag!

Kalandos mese-musical a Csodalények Erdejének mélyéről, Páncélvárból, ahol a Rozsda lovag Koksszal, a több ezer éves sárkánygyerekkel, és Szélvésszel, a talpraesett várkisasszonnyal él.

„Szeretettel ajánlom a közönség figyelmébe e Rozsda lovag című családi musical januári bemutatóját. Olyan látványos családi színházi élményt szeretnénk önöknek nyújtani, ahol a kisgyermeke mellett a szülők is felszabadultan szórakozhatnak. A változatos stílusú zene, bravúros dalok, tánc és természetesen a humor lesz ebben segítségünkre. A Rozsda lovag Európában az egyik legnagyobb, 11 részből álló mesekönyv sorozat első darabja. Az utolsó könyvből több mint egymillió darabot adtak el. A bemutatónkkal majdnem egy időben lesz a 3D-s egész estés rajzfilm világpremiere a Rozsda lovagnak a mozikban. Jöjjenek el és töltsünk együtt egy feledhetetlen délutánt, kalandozzunk együtt a Rozsda lovaggal!” – így ajánlja a mese-musicalt a Kossuth-díjas rendező-koreográfus, Bozsik Yvette. A magyarországi ősbemutatót január 20-ára tervezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik