Kultúra

Nyugdíjas ki mit tud?

Huszadik alkalommal rendezik meg a Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? –ot 2013 februárjában.

A programot a Szabadművelődés Háza szervezi meg évről évre Székesfehérváron. Az előadőművészet kategóriában egyéni szereplők és csoportok egyaránt nevezhetnek január 25-ig. Hangszeres, zenés-táncos produkciókkal, vers-és prózamondással állhatnak színpadra, a bemutatókat február 17-én, 24-én, március 3-án illetve március 10-én tartják. Fontos, hogy a szereplők olyan műsorszámot mutassanak be, melyet korábban nem adtak elő A Szabadművelődés Háza által szervezett Ki-Mit-Tud?-on.

A képző-, ipar és népművészeti kategóriakeretében népművészeti munkákat – hímzéseket, fafaragásokat, egyéb népi hagyományok alapján készített alkotásokat – lehet beküldeni, legfeljebb két darabot. Az idén először – a művek leadásának zökkenőmentesebb és gyorsabb lefolyása érdekében- ebben a kategóriában is jelentkezési lapot kell kitölteni. A jelentkezési lapok beérkezési határideje 2013. január 25.

A tárgyakat az alkotók február 6-án és 7-én adhatják le az intézményben, a zsűrizést 8-ánn tartják. A díjátadó időpontja 2013. február 17-e, ezen a napon a beérkezett tárgyakból egy kiállítás is nyílik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik