Kultúra

Anconai szerelmesek Bicskén

Januárban az Anconai szerelmesek című zenés komédiát tekinthetik meg a Bicskei Művelődési Központ színpadán.

Már az első előadás egy igazán fergeteges bohózat volt, az Én és a kisöcsém című darabbal készültek a szervezők a közönségnek. Meg is volt a várva várt siker, hiszen megtudhattuk, hogy „holdvilágos éjszakán miről álmodik a lány?”, miért utazik Velencébe fiúruhában egy szerelmes kisasszony, és ki az a „dr. Sas és dr. Vas, a borzasztó furcsa két pasas”.

Decemberben a Négy férfi gatyában című vígjáték hozott hahotafakasztó sikert. Nem is maradt zsebkendő szárazon az előadás végére. Hiszen ha egy darabban négy nő él egy lakásban, abból béke sosem lehet, főleg akkor, ha egyszerre adnak fel apróhirdetést egy ugyanazon jeligére. A megszólított urak pedig érkeztek is szép sorjában, de addig nem szabadulhattunk az őrülettől, amíg „legatyásodva” minden kandúr a párjára nem lelt.

Kezdjük az évet egy igazán kellemes kis darabbal. Január 26-án, szombaton a Magyarock Dalszínház előadásaként az Anconai szerelmesek című zenés komédiával várjuk kedves vendégeinket.

Az Anconai szerelmesek egy reneszánsz mestereket megszégyenítő vérbő olasz komédia sok-sok zenével. A komédia elröpít egy letűnt világba. Oda, ahol a nő szelíd és karcsú, a férfi erős és bátor, ahol télen hideg van, nyáron pedig meleg, ahol a tavasz zöld, az ősz meg sárga, a boszorkány gonosz, a tündér jó. Olasz életérzés, szerelem és sláger-sláger hátán. A zenés komédiát Vizeli Csaba rendezte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik