Kultúra

Ismét Megyekorzó!

2012. december 20-21-22-én a Fejér Megyei Önkormányzat karácsonyi vásárt rendez. Megyekorzónak és fenyővásárnak ad otthont jótékony céllal egybekötve a Megyeháza udvarán 10-13 órás nyitvatartással.

A vásáron a helyi termelők és kézművesek árusítják majd portékáikat a megye szociális és gyermekvédelmi intézményeivel közösen. A Megyekorzón, Fejér Termék vásáron ismét a megye több településéről vesznek részt a termelők és kézművesek: Lepsény, Bodajk, Dég, Polgárdi, Sárszentmihály, Székesfehérvár, Nadap, Kőszárhegy, Csákvár, Vértesacsa, Pázmánd, Kápolnásnyék, Sukoró.

Gazdag kínálat várja az érdeklődőket, élelmiszer és kézműves termékek vegyesen kaphatók: csuhéműves és foltvarró technikával készült termékek, ötvös munkák, ékszerek, kézműves gyöngyékszer, kellékek gyöngyfűzéshez, és sajtkülönlegességek, lekvárok, szörpök, korongozott fazekas termékek, gyöngyből készült ékszerek, kerámia, méz alapanyagú speciális termékek, szörpök, fűszerek, hagyományos és újszerű technikákkal készült termékek és szarmasmarhából készült húskülönlegességek.

A Megyekorzó mind a három nap 10-13 óráig várja a vásárlókat! A fenyőárusítás pedig reggel 8-tól körülbelül este 8-ig tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik