Kultúra

Marad Sopronban a VOLT: itt vannak a első sztárok

volt-fesztival(960x640)(2).jpg (volt fesztivál)
volt-fesztival(960x640)(2).jpg (volt fesztivál)

Már biztos: júniusban a VOLT Fesztiválon felllép a Queens of the Stone Age és a Thirty Seconds to Mars. A VOLT továbbra is Sopronban lesz, a pontos helyszín még nem ismert.

Július 3-án, a nyitónapon lép fel a két zenekar, de a programnaptárba már be kellett írni az Example, Jamie Woon és a Parov Stelar Band koncertjét is.

„Korábban nem fordult elő, hogy még karácsony előtt világsztárok egész sorát jelenthettük volna be a soron következő VOLT Fesztiválra. Az első öt fellépő alapján ígéretes programnak nézhetünk elébe 2013-ban, de tárgyalások zajlanak még számos nemzetközi sztárral. A fellépők mellett a legtöbben természetesen arra kíváncsiak, hol lesz jövőre a VOLT. Ezzel kapcsolatban részleteket egyelőre nem szeretnénk elárulni, de azt megerősíthetjük, hogy tartjuk magunkat a régi szlogenünkhöz, mely szerint mindenütt jó, de a legjobb Sopron! Vagyis a VOLT Fesztiválnak természetesen továbbra is a Hűség Városa ad otthont” – mondták el a VOLT Fesztivál főszervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik