Kultúra

Zombik és vámpírok vonulása Szegeden

A szegedi Rongy Kocsma szerda este 7 órától zombi-vámpír felvonulást tervez a Dóm tértől egészen a Kossuth Lajos sugárútig. Művért, műsebeket tetszés szerint gyártanak.

Vampire és Crazy Zombie Flash mob Szegeden, azaz vámpírok és zombik összecsapása!
Ha részt akarsz venni a szörnyszülött élőhalottak és az éjszaka császárainak összecsapásában, nincs más dolgod, mint eldönteni, melyik oldalon állsz, majd vámpírnak vagy zombinak öltözve csatlakozni-írják a program szervezői. 
A felvonulás a Dóm téren kezdődik, 19 órától.

A helyszínen az előzetes tervek szerint hozzáértő “maszkmesterek” veszik majd kezelésbe a jelentkezőket.
Lesz művér, műsebgyártás és smink is – 100 Ft/fő.

A flash mob várható útvonala: át a Kárász utcán, a Széchenyi téren az Anna-kút felé, onnan pedig végig a Kossuth Lajos sugárúton egészen a Rongy kocsmáig (72/D), ahol hátborzongató díszletek között, true blood-ot szürcsölgetve várják meg a hajnalt, hogy aztán ki-ki visszabújjon a koporsóba vagy a föld alá.

Előtte azonban, rögtön az érkezés után félelmetes horror shownak lehetnek majd szemtanúi a Szentesről érkező THE Living dead army horrorpunk zenekar prezentálásában.
Koncertkezdés: 21:00.

A bulira zombiknak, vámpíroknak és egyéb szörnyszülötteknek a belépés ingyenes!  A többiek kénytelenek lesznek 500 forintot fizetni, cserébe pedig várhatóan egész éjszaka tűrniük kell a vérszívók áldozatra éhes pillantásait! ;)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik