Kultúra

Mikulás Gála a Vodafone Sportcentrumban

Mikulás Gálával vár minden kedves felnőttet és gyermeket a Vodafone Sportcentrum, Székesfehérváron 2012. december 7-én, 19.00 órától.

Hull a pelyhes, a télapó pedig eljön. Nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést. Jó voltál az idén? Csizmákat az ablakba, jegyeket pedig a zsebbe, hiszen Mikulás Gálával vár minden kedves felnőttet és gyermeket a Vodafone Sportcentrum, Székesfehérváron 2012. december 7-én, 19.00 órától. Örömteli decemberi szórakozás és kikapcsolódás nem csupán felnőtteknek!

A Mikulás, mint tudjuk nagyon elfoglalt, ezért helyette olyan remek fellépőkkel találkozhat a nagyérdemű, mint Varga Miklós, Fehér Adrienn, Feke Pál, Tóth Gabi, Kautzky Armand, a Coco Loco Zenekar és még sokan mások. Az est fényét a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar emeli majd.

Ideje tehát felírni a Télapónak szánt kívánságlistánkra a Mikulás Gálára szóló jegyeket, a szkeptikusoknak pedig azt ajánljuk térjenek be a következő jegyirodák valamelyikébe: Vörösmarty Színház Jegyiroda, Tourinform Jegyiroda, ÁKOS Jegyiroda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik