Kultúra

Ne hagyd ki, ha szeretsz félni!

A pince, ahol a rettegés uralkodik, és ahol a félhomályos sarokból egy zombi mosolyoghat rád! Félősök figyelem! Október 26-án nyit a Horror Pincéje!

Bátor vagy? Van merszed végigsétálni egy rejtélyekkel teli, 112 éves, sötét térben? Akkor ott a helyed a Horror Pincéjében, mely október 26-án nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.

Győr belvárosában az ódon falak között ott lapul a gonosz. Vérfagyasztó sikolyok, idegtépő kaparászás, sötétben megvillanó, csattogó vámpírfogak. Ugye rémisztően hangzik? És ez még mind semmi! Ha nem ijedsz meg a veszélyektől, ha imádod a horror, thriller és fantázia filmeket, akkor a képkockákon látott borzalmakat hamarosan élőben is átélheted! Nem kell mást tenned, mint a nyitást követően ellátogatni a Munkácsy u. 6. szám alatt található pincébe! Kösd fel a gatyád, a hírek szerint lélegzetelállító lesz!

Bővebb információ: www.walkinthedark.hu

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.