Kultúra

Kisregény tíz nap alatt

Rupaner-Galle-Margo(1)(960x640)(2).jpg (Rupáner-Gallé Margó)
Rupaner-Galle-Margo(1)(960x640)(2).jpg (Rupáner-Gallé Margó)

Sürgette a szülés, úgyhogy szinte rekordidő alatt készült el második kisregényével Rupáner-Gallé Margó. A népszerű hartai írónő legújabb kötete péntektől már megvásárolható.

Mondhatni rekordot döntött a Harta nagyközségben élő Rupáner-Gallé Margó, aki a Lányok a kastélyból című romantikus regény szerzőjeként vált népszerűvé. A kisregény folytatását – amely a Nászajándék Salzburgból címet viseli – ugyanis tíz nap alatt írta meg, nem kis nyomás alatt, hiszen a terhességének utolsó napjaiban járt, ráadásul a kiadója is várta már a kéziratot. S amint befejezte, már igyekezett is a szülőszobába, hogy világra hozza második gyermekét, Lizát.

A csöppség immár két hónapos, Margó kötete pedig már a nyomdát is megjárta, sőt péntektől (október 12-től) már megvásárolható az újságárusoknál.

Ugyan a trilógia harmadik kötete is a láthatáron, a némettanárnőből avanzsált 29 éves írónő jelenleg azonban babanaplót vezet. A humoros hangvételű blogszerű írásait több internetes női portál is rendszeresen közli.

Ami pedig a Nászajándék Salzburgból című kötetet illeti, csak jót tett neki, hogy egy óriási lélegzetvételre született, ettől sokkal pergőbb és bájosabb lett – állítják a kiadónál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik