Kultúra

Felolvasószínház Vinnai András Másik ember színdarabjából

Jeney Barbara
Jeney Barbara

2012. 10. 07. 18:00

Barnák László, Borsos Beáta, Gömöri Krisztián felolvasószínházi estje a Millenniumi Klubban kedden, 20:00 órától.

A Mobil Front Műhely bemutatja a hazai kortárs drámaírói generáció egyik legkiemelkedőbb tagjának (eddig még színpadon be nem mutatott) színdarabját, felolvasószínházi formában.
Vinnai András színészként debütált, majd olyan rendezők állandó szerzője lett, mint Bodó Viktor, Vajdai Vilmos. Darabjai folyamatosan jelen vannak a Szputnyik, a Katona József, vagy a TÁP Színházban, ill. a KOMA Társulatnál. A Mobil Front Műhely Barnák László színművész-rendező csapata, amely alkalmi társulatával a kortárs színházi szövegek bemutatását tűzte ki céljául. Hozzájuk köthető a Hal a zacskóban, A rejtőzők és legutóbb A Grönholm módszer című előadások létrehozása.
Nóra és Alvin összeköltöznek egy garzonba. Még aznap éjjel szakítanak. A gondok akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy eltűnt az ajtó, amin keresztül el lehetne hagyni a lakást. Nóra és Alvin tehát kényszerűségből együtt maradnak. A lakás különleges adottságainak köszönhetően több mint háromszáz évig. Nóra és Alvin, Nóra & Alvin, Nóra, Alvin, Noralvin. Mint valami fájdalomcsillapító. Kamarasci-fi sok veszekedéssel.
Belépőjegy 500 Ft
Szereplők: Barnák László, Borsos Beáta, Gömöri Krisztián

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.