Kultúra

Játék, móka, vidámság: megnyílt a játszóház

Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló „Mindenünk a család” című projekt keretében új helyszínen működik tovább az ingyenes játszóház.

Hétfőn újra megnyitotta kapuit a játszóbirodalom az apróságok és szüleik előtt. A szervezők változatos programokkal, ugrálóvárral fogadták az anyukákat és a gyerekeket. A kicsik nagyon élvezték a babapiskóták dekorálását és ,hogy színes és varázslatos szappanbuborékat fújhattak.

A SZÉNA Egyesület és a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány minden hétköznap 9-12 óráig várja a résztvevőket a Balatoni út 8. szám alatti Civil Műhelybe.Ezen a héten is sok izgalmas foglalkozással készülnek a játszóház vezetők.

  • Szerdán meseolvasás lesz a kicsiknek, az édesanyáknak pedig 10-11-ig kézmasszázzsal készülnek.
  • Csütörtökön kreatív alkotások készülnek gyöngyből, míg pénteken a színekkel, formákkal és anyagokkal ismertetik meg a gyerekeket.

Az ingyenes játszóház igényes, hangulatos, izgalmas játékokkal teli birodalom, mely elsősorban a 0-4 éves korosztály számára biztosít fejlődési és kikapcsolódási lehetőséget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik