Kultúra

Érzékszervek orgiája és Rippl-Rónai: újra Találkozások

Buthy Lilla

2012. 09. 11. 16:01

A Találkozások jó alkalom azon egyedülállók, párok és baráti társaságok számára, akik szeretnének belemerülni az érzékszervek orgiájába egy kis caisával és Rippl-Rónaival megspékelve. Szeptember 15-én minden érdeklődőt vár szeretettel a Városi Képtár.

A Városi Képtár – Deák Gyűjtemény városunk egyik legszebb, leghangulatosabb tereivel és enteriőrjeivel rendelkező épülete. Itt az ideje, hogy a nappal ájtatosan sétáló látogatók mellett este az élénken nyüzsgő vendégsereg is megjelenjen. Az intézmény szeretne a művészeti élet iránt érdeklődő fehérváriak társadalmi életének aktív részévé válni, ezért immár negyedik alkalommal szervez kötetlen hangulatú ismerkedő estet.

A Találkozások jó alkalom azon egyedülállók, párok és baráti társaságok számára, akik szeretnének belemerülni az érzékszervek orgiájába egy kis caisával és Rippl-Rónaival megspékelve.

19.00 Kóstoló. Minden ami szőlőből készül: szilárd és folyékony, ilyen sorrendben, aztán meg fordítva.
20.00 Ripplitivity. A vállakat ellazító társasjáték célja, hogy a soron levő játékos vagy csapat lerajzoljon, szóban körülírjon vagy elmutogasson egy feladványt a többieknek úgy, hogy ők kitalálják. A játékosok, mire észbe kapnak, már ki is ismerik magukat a Rippl-Rónai világban.
21.00 Zene. Ez mindennek a teteje: Szabó Dániel Ferenc játszik caisán.

A belépés ingyenes, a kóstoló díja 600 Ft/fő.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Mérk, 2017. április 4.
Koncányi Zsoltné, a Nő az esély című program tanulója viszi a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézményben Mérken 2017. április 4-én. Nő az esély címmel 7,5 milliárd forint keretösszegű pályázati program indult áprilisban mintegy kétezer, nagyrészt roma nő és pár férfi képzésének és foglalkoztatásának segítésére.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.