Kultúra

Marilyn Monroe csókja

„Csók, Marilyn!” címmel játékot indított a szegedi REÖK, mellyel páros belépő nyerhető a tárlatra.

A Facebookon, a népszerű Monroe-kiállításra invitáló, virtuális képeslappal minden héten páros belépőt nyerhet egy szerencsés.

A szegedi Marilyn Monroe-kiállítás legendás ruhadarabokkal, több tucat személyes és sztárfotóval, a szőke bombázó lakásának kiegészítőivel várja a látogatókat. A REÖK-ben egészen szeptember 23-ig tekinthető meg az izgalmas, Hollywood aranykorát és egy filmcsillag auráját is megidéző tárlat.

A népszerű kiállításhoz kapcsolódva a REÖK egy frappánsan egyszerű nyereményjátékot indított Facebook oldalán, amelynek segítségével bárki számára személyes üzenet érkezhet a szexszimbólumtól.

A kiállítóház követői egy applikáció segítségével, csóklenyomattal és autogrammal ellátott képeslapot kaphatnak a virtuális térben, melyen Marilyn „invitálja” őket a filmes és személyes életét bemutató kiállításra. Sőt, amennyiben a képeslapot megosztja a felhasználó, esélye lesz arra is, hogy a kiállításra szóló páros belépővel gazdagodjon. A rendszer minden héten szerdán sorsol, egészen szeptember 20-ig lehet játszani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik