Kultúra

Nyárbúcsúztató családi napot szervez a SZÉNA Egyesület

2012. augusztus 25-én 15 órától kezdődik a színes forgatag, melyet Róth Péter alpolgármester és Viza Attila területi képviselő nyit meg.

Az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával kelt életre a „Mindenünk a család” című program, melynek keretében ingyenes családi napra várják az érdeklődőket.

A program helyszíne a „Családok Ligete” lesz majd, azaz a Bátky Zsigmond utcai játszótér melletti füves terület. A SZÉNA Egyesület évről évre szervez hasonló programokat a családok számára ezen a helyszínen. Rossz idő esetén sem marad el a rendezvény, hiszen ez esetben az Alba Plazában várják a családokat.

A szervezők 19 óráig várják az érdeklődőket falmászással, testfestéssel, ugrálóvárral, állatsimogatóval, kézműves foglalkozással, óriás társasjátékkal, játszóházzal, ifjúsági sátorral.

A rendezvény kiemelt vendége lesz Levente Péter, valamint fellépnek a Sárbogárdi Fúvósok, a HAHÓ zenekar, a Holdkő együttes, továbbá a Fehérvári Huszárok lovasbemutatója és bohócműsor is színesíti a programot.

A kisgyermekes szülőkre is gondoltak a szervezők, hiszen a SZÉNA Mami-sátor is kint lesz a rendezvényen, ahol a szülők megetethetik és tisztába rakhatják a kicsiket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik