Kultúra

Szegedi Ifjúsági Napok: lájkolj és kérdezz!

Mit kérdeznétek a SZIN sztárjaitól? A legjobb kérdéseket a Szeged24 felteszi a fellépőknek, akik szerdától vasárnapig várják az Újszegedi Partfürdőn a bulizni vágyókat.

Idén augusztusban is a Tisza partján ér véget a nyár: a SZIN fergeteges négy napja alatt érkezik a brit buligarancia Kosheen, a ska-őrületért felelős osztrák Russkaja, és hatalmas koncertet ígér a SZINezők egyik legnagyobb kedvence, a Quimby. De itt lesz a miskolci legenda, az EDDA Művek, altermetállal a Subscribe, és érkezik a Csík Zenekar, amelynek Szegeden is sikerült elérnie, hogy a népzenét mindenki szeresse. Lájkold és kérdezz a Szeged24 facebook oldalán, a legjobb kérdéseket feltesszük a fellépő szároknak. Facebook oldalunkon nyomon is követheted kérdéseidet, és egyenesen választ is kaphatsz rájuk kedvenceidtől.

A Kiscsillag elintézi, hogy jussanak nénik a bácsiknak, a fesztiválhimnuszt a Magna Cum Laude játssza el, a HS7 pedig legújabb számait is hozza. A legjobb magyar zenészek a SZINesekkel buliznak, így többek között itt lesz Szegeden a Magashegyi Underground, az Anima Sound System, a Colorstar, a Brains, a P.A.S.O., az Ismerős Arcok, a Belmondo, a Road, a P.U.F., a Mantra Porno, a Z.U.P., az Alvin és a Mókusok és a Vad Fruttik is.
A részletes program a www.szin.org honlapon olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik