Kultúra

Helyszínváltozás!

Az időjárásra való tekintettel a keddi és a szerdai Két összeillő ember című előadást nem a Pelikán Udvarban, hanem a kőszínházban játsszák. Az előadásokra még kaphatók jegyek.

A meteorológusok viharos időjárást jósolnak a következő napokra, ezért a Két összeillő ember című előadást nem szabadtéren, hanem a kőszínházban mutatják be. Az időpont nem változik, július 24-én és 25-én 20.30-tól mindenkit vár Domján Edit (Váradi Eszter Sára) és Szécsi Pál (Keller János) egy felejthetetlen előadásra.

Két valódi csillag: Domján Edit és Szécsi Pál – legendák, akik sokunk életében jelen vannak. Dallamokat, érzéseket, képeket őrzünk róluk, és most mindez életre kel! A mindent felperzselő, végletes, szenvedélyekkel telített szerelem legendává nemesült történetét Váradi Eszter Sára és Keller János eleveníti fel, fantasztikus színészi játékkal. „Két összeillő ember, fénylő, tágra nyíló szemmel” – és már dúdoljuk is az új magyar zenés dráma címadó dalát, amely mellett számos Szécsi- és Domján sláger csendül fel.

Mivel így több a férőhely, az előadásokra még lehet jegyet vásárolni!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik