Kultúra

Szekeres Adrienn koncertje a Víziszínpadon Győrött

szekeres-adrienn (szekeres adrienn)
szekeres-adrienn (szekeres adrienn)

Nyári Zenés Esték a Rába partján Győrött: Szekeres Adrien Klasszikus könnyedség szimfonikus nagykoncertje kedden.

A nyár egyik legizgalmasabb estéjét ígéri Szekeres Adrien és a Győri Filharmonikus Zenekar koncertje július 11-én a Víziszínpadon. Szekeres Adrienn napjaink egyik legelismertebb énekesnője, aki elsősorban érzelmes dalaival vált ismertté. Pályáját a Hot Jazz Band és Unisex  énekeseként kezdte, első szólóalbumát 2001-ben adta ki.

Volt már az év énekesnője, arany- és platinalemezei mellett Emerton- és Arany Európa Művész díja is fémjelzi sikereit.  Olthatatlanul című lemezének bemutatóján lépett fel először szimfonikus kísérettel 2006 május 25-én a Thália Színházban. A rádióhallgatók szavazatai alapján a Danubius és a Juventus rádióban is ő énekli a 2006-os év dalát (Kikötők). Dobrády Ákossal közös daluk, a Híd a folyót is a slágerlisták élén landolt.

A Győri Filharmonikus Zenekarral közös hangversenyén természetesen a legnépszerűbb dallamok csendülnek fel, városunk kitűnő muzsikusainak kíséretével.

Eső esetén az első 500 db jegy tulajdonosának a Richter Teremben lesz lehetősége a koncert meghallgatására, a további eladott jegyek a vásárlás helyszínén válthatók vissza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik