Kultúra

Streetdance 2 3D [filmpremier]

A nagy sikerű utcai táncos film folytatása a műfaj legnagyobb sztárjaival, Csillag születik rajongóknak!

Az utcai táncos Ash-t (Falk Hentschel) csúnyán lealázza az amerikai Invincible csapat, ezért botcsinálta menedzser barátjával, Eddie-vel (George Sampson) beutazza Európát Londontól Rómáig, Ibizától Berlinig, Amszterdamtól Párizsig, hogy egy frissen összeálló, nemzetközi bandával és egy új stílussal bebizonyítsa, fel tudnak kerülni a csúcsra. Ha hetük van a felkészülésre a francia fővárosban, ahol a szép és szexi Eva (Sofia Boutella) salsatudománya adja a tánchibrid velejét, és a lány persze Ash szívét is megdobogtatja.

George Sampson, Flawless, Diversity – ezekkel a nevekkel minden modern táncot kedvelő, külföldi tehetségkutatókat figyelő, YouTube-ozó tinédzser találkozott az elmúlt években. Sampson 14 évesen megnyerte a 2008-as Britain’s Got Talentet, legendásak a képsorok, ahogy másodszor is kiáll az őt elsőre leszavazó zsűri elé. A valóban gyönyörű Sofia Boutella pedig Madonna háttértáncosaként lett ismert. Tehetségben tehát nincs hiány.

Aki látta a StreetDance első részét, melyben az utcai táncosok és a balettosok világa keveredett egymással, és ki nem hagyná az olyan táncos filmeket, mint a Step Up-sorozat vagy a Make it Happen, annak kötelező a folytatás. Még a párnacsatás mélypont is elnézhető, a nem túl erős történetet úgyis az elképesztő mozgáskultúra és tánctudás viszi el a hátán, mely ismét 3D-ben elevenedik meg a szemünk előtt.


Kinek ajánljuk?

Táncos lábúaknak, Csillag születik rajongóknak, breakeseknek, salsásoknak.

Kinek nem ajánljuk?

Falábúaknak.

StreetDance 2 – színes, feliratos, angol-német romantikus dráma, 85 perc, 2012. Korhatár: 12. Rendezte:Max Giwa, Dania Pasquini. Szereplők: Falk Hentschel (Ash), George Sampson (Eddie), Sofia Boutella (Eva), Tom Conti (Manu), Stephanie Nguyen (Steph), Lee Craven (táncos), Ali Ramdani (Ali). Forgalmazó: Fórum Hungary.

Hazai premier: június 28.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik