érinthetetlenek (érinthetetlenek, )
Kultúra

Broadway-siker Budapesten

Az idei nyár kihagyhatatlan programja, az Érinthetetlenek négy előadási napon várja a nézőket a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Az 1960-as évek elején Amerikában egy kedves maffiacsalád válságba kerül. A családfő jó útra tér, lányuk szerelmes lesz a környék rendőrfőnökébe, közvetlen szomszédaik az orosz maffia megbízásából kémkednek utánuk, s mindezek fejébe az évszázad nagy fogására készül az FBI. Ebben a zavaros, bűnökkel terhelt környezetben nem csoda, ha konfliktusok születnek, ha be nem teljesült vágyak szomorú könnyeket csalnak fiatal lányok szemébe… De a végén a katarzis itt sem maradhat el, miközben az Érinthetetlenek ősbemutatójára látogatókat izgalmas események kápráztatják el

A több mint 200 négyzetméter LED fal, 70 intelligens robotlámpa, különleges hangi és pirotechnikai hatásokon kívül 24 táncos, 14 tagú élő zenekar és 13 kiváló színművész garantálja a nyár egyik legizgalmasabb esti szórakozását, Magyarország legszebb és legnagyobb szabadtéri színházában. Az Érinthetetlenek producerei, Andrádi Zsanett és Tóth Ádám, Tallér Edina író és Simon Kornél rendező magasra tették a lécet, hiszen nemcsak látványvilágában, színpadi technikájában lesz merőben új és egyedi az előadás, de szereposztásában is a legkiválóbb musicalszínészekkel együtt dolgozva műfajteremtő alkotással készülnek a margitszigeti bemutatóra.

Az idei nyár kihagyhatatlan programja négy előadási napon várja vendégeit, június 28-tól július 1-jéig. További előadások: 2012. június 29., 30. és július 1-je.

Ajánlott videó