Kultúra

Megint elszabadultak a pingvinek New Yorkban

Megint itt vannak! A Central Parkban található állatkert négy nem teljesen komplett őre már második éve szavatolja állattársaik biztonságát. A második évadban a pingvinek találkoznak kettős ügynökökkel, szerepet kap egy időgép, és még egy titokzatos, évszázados kincs utáni hajszát is láthatunk tőlük. Kapitány, a szigorú és határozott vezető, Kowalski, az analfabéta, ám mégis zseniális feltaláló, az újonc Közlegény és a fegyverszakértő Rico is visszatér a Comedy Central képernyőjére májusban,

Kapitány, a szigorú és határozott vezető, Kowalski, az analfabéta, ám mégis zseniális feltaláló, az újonc Közlegény és a fegyverszakértő Rico is visszatér a Comedy Central képernyőjére májusban, hogy – ha lehet – még az előzőeknél is meredekebb kalandokba keveredjenek.

A Madagaszkár pingvinjei ismét sajátos társaságban forognak: ott van mindjárt a lemurok vezetője, a minimális intelligenciával megáldott Julien király, továbbá tanácsadója, Maurice és apró talpnyalója, Mort is. A makitrió okozta galibák helyrehozásában pedig az eredeti filmben nem szereplő Marlene, a már-már túl barátságos vidra siet a pingvinek segítségére.

A második évadban az eddigieknél is hajmeresztőbb kalandokba keverednek a Central Park állatkertjének lakói. A hajsza a Vörös Mókus után, az időgéppel létrehozott fekete lyuk a tér-idő kontinuumban és egy éppen száz éve elásott kincs keresése még csak a kezdet: a Madagaszkár pingvinjeinek ebben az évadban sem lesz egy nyugodt percük sem. Madagaszkár pingvinjei – hétfőtől-péntekig 16:50-től a Comedy Central műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik