Kultúra

Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap [filmpremier]

Mi a közös Cameron Diazban, J-Loban és Dennis Quaidben? Az, hogy babát várnak. Öt pár egymásba fonódó története a Valentin-nap és a Szilveszter éjjel hollywoodi stílusában.

Ebben a vígjátékban Jennifer Lopez fotósként, Diaz menő fitneszguruként, Elisabeth Banks terhességi szakértőként, Anna Kendrick szakácsként, Brooklyn Decker pedig kirakatfeleségként néz szembe a benne növekedő új élet kérdéseivel, a hormonokkal és a pocakkal. Közben férjeik, partnereik is igyekeznek felnőni a feladathoz a maguk módján, egyikük még egy babahordozós papaklubhoz is csatlakozik, melynek vezetőjeként Chris Rock osztja az észt a Central Parkban. Például: nem ítélik el egymást semmiért és ha kell, összekapaszkodva viszik le a babakocsikat a lépcsőn. Teljes a véd- és dacszövetség a csődörkörben, hát nem bíztató?

 

Ha valaki szerette a Valentin-nap típusú, sztárokkal csurig töltött romantikus komédiákat, most sem fog csalódni. Akit viszont a hideg rázott a fentiek laposságától, meg úgy egyébként a pocakosok sejtelmes mosolygásától, a csoda szó édeskés ismételgetésétől, és a babapopsis összekacsintós poénoktól, az kerülje el messzire a filmet. Aki nem érti, hogy Kirk Jones, a Lottózsonglőrök és a Nanny McPhee – A varázsdada ígéretes alkotója miért állt be álomgyári rendezőnek, az is. Vagy inkább nézze meg Sam Mendes Továbbállók című filmjét a tárgyban.

Kinek ajánljuk?

Olyan kismamáknak és kispapáknak, akik annyira kell a lelki támogatás, hogy még ez a film is jól jön.

Kinek nem ajánljuk?

Akik inkább egy újabb Nanny McPhee filmet néznének meg. Akik inkább egy feszes akcióthrillerre ülnének be rebootolni.

What to Expect When You’re Expecting – színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 110 perc, 2012. Rendezte: Kirk Jones. Szereplők: Cameron Diaz (Jules), Matthew Morrison (Evan), Elizabeth Banks (Wendy), Ben Falcone (Gary), Brooklyn Decker (Skyler), Jennifer Lopez (Holly), Anna Kendrick (Rosie), Chace Crawford (Marco), Dennis Quaid (Ramsey), Joe Manganiello (Davis), Megan Mullally (önmaga), Chris Rock (Vic), Rodrigo Santoro (Nate), Genesis Rodriguez (Courtney).Forgalmazó: Fórum Hungary.

Hazai premier: május 31.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik