Kultúra

Újra kiadják Jacko Bad című albumát

Eddig be nem mutatott koncertvideóval és egyéb újdonságokkal kiegészítve szeptemberben ismét kiadják Michael Jackson negyedszázados, Bad című albumát.

Ez lesz az első teljes lemez a poplegenda zenei katalógusából, amely 2009-ben bekövetkezett halála óta a boltokba kerül – jelentette be Jackson lemezcége és hagyatékának kezelője.

A Bad 25 deluxe doboz szeptember 18-án kerül forgalomba az album megjelenésének 25. évfordulója alkalmából. A születésnapi kiadvány olyan demókat és dalokat is tartalmaz, amelyek nem kerültek végleges változatban az eredeti korongra. Jackson ezeket is a lemez felvételekor énekelte fel.

A díszdobozban egy új koncert-DVD is helyet kap, amelyen Jackson 1988-as londoni Wembley stadionbeli fellépése látható. A sztár Károly herceg és Lady Diana tiszteletére énekelt a több mint hetvenezres rajongótábor előtt. A felvétel az elhunyt zenész személyes gyűjteményéből került elő, és hagyatékának gondozói szerint csak egyetlen példányban létezett, kifejezetten saját használatra készült.

A Bad két Grammy-díjat nyert, és világszerte több mint 45 millió példányt vásároltak meg belőle. A rajongók érdeklődésének felcsigázására az énekes lemezcége az Egyesült Államokban már június 5-én előrukkol az újra megjelenő album I Just Can’t Stop Loving You című számával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik