Kultúra

Nyerjen wellnesshétvégét legjobb receptjével

Van, aki háziasan főz, sokan pedig a reformkonyha hívei.

Akadnak olyanok is, akik saját maguk kreálják ételeik ízvilágát, s vannak a hagyományörzők, akik a nagymamák kopott szakácskönyvéből kotyvasztanak. Lehet, hogy épp az ön konyhaszekrényében lapul a legfinomabb somlói galuska receptje, s az is előfordulhat, hogy a fiók mélyén ott a legjobb halászléalap leírása. Ha van a tarsolyában legalább egy tökéletes recept, ne habozzon tovább! Küldje el nekünk, hiszen receptversenyünkön finom ételével egy 2 napos wellnesshétvégét nyerhet két fő részére a Gasztromania.hu támogatásával!

A háziasszonyok féltve őrzik receptjeiket, nehogy kitudódjon a “titok”. Most azonban érdemes felfedni, sőt ország-világ elé tárni. A legtökéletesebb recept beküldője ugyanis egy 2 napos wellnesshétvégén pihenheti ki – akár a főzés – fáradalmait partnerével a győri La-Maréda Étterem és Bisztró és a Gasztromania.hu weboldal közreműködésével, támogatásával.

Írja le nekünk a hozzávalókat, az elkészítés módját, valamint készítsen egy képet az ételről. Recepteket minden kategóriában várunk. Ha Ön éppen a legjobb előétel, leves, főétel, tészta, hal vagy sütemény titkát tudja, fedje fel nekünk. Várjuk a nemzetközi konyhák ételeinek leírásait is. A legjobb olasz tészta, a legfűszeresebb thai csirke vagy a legízletesebb svéd húsgombóc receptje is érdekel minket.

A verseny 2012. május 8-án indul és 2012. június 8-án 18.00-kor ér véget.

Nyerni pedig igen egyszerű, nincs más teendő, mint elküldeni a recept elkészítésének módját, a hozzávalókat, és az étel fényképét az infogyor.hu mail címre. Az e-mailnek tartalmaznia kell a fotón szereplő étel és a beküldő nevét, illetve a beküldő pontos címét.

A legtöbb szavazatot kapott recept beküldője nyeri a versenyt, illetve akkor érvényes, ha lájkolja az InfoGyőr oldalt a Facebookon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik