Kultúra

Elmarad a Kapcsolat koncert

Nem szervezi meg idén a T-Mobile ingyenes szabadtéri rendezvényét, a Kapcsolat koncertet – írja a társaság közleményére hivatkozva a Kreatív Online. A döntést költségcsökkentési okokkal magyarázzák.

A mobiltársaság közleményében az áll: “A főszervező Telekom döntését az idei évi koncerttel kapcsolatban költségcsökkentési okok indokolják, de a zenei programok támogatása továbbra is a cég szponzorációjának kiemelt területe marad és nem tartja kizártnak, hogy hasonló kezdeményezéssel még jelentkezik a jövőben.”

A Kapcsolat koncertet 1997-ben rendezték meg első ízben, akkor a No Mercy volt a főattrakció. Azóta minden évben, június 30-a körül tartották a rendezvényt, és 1999 kivételével mindig nemzetközi sztárokat hívtak fővendégnek – emlékeztet a portál.

A Kreatív a MMonline értesülésére hivatkozva azt is megemlíti, hogy hasonlóan döntött a Vodafone is egy zenei rendezvénnyel kapcsolatban: a mobiltársaság ugyanis a Szigettel kötött 2010-es és 2011-es főszponzori megállapodásától lép vissza idén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik