Kultúra

Az Ocho Macho nem veti meg a pálinkát

A május 10-én nyitó Budapesti Pálinkafesztiválra különleges, akusztikus koncertekkel készülnek a nagyszínpadon fellépő zenekarok.

Többek között a Pál Utcai Fiúk, az Ocho Macho, vagy a Kowalsky meg a Vega. A zenei ínyencségek tökéletesen idomulnak majd a tavaszi estékhez, a Budai Vár hangulatához és nem utolsó sorban a finom párlatokhoz.

A VII. Budapesti Pálinkafesztiválon több helyszínen szólal meg az élőzene: a „Barackos” udvarban, az Oroszlános udvarban és a Hunyadi udvarban is zenére pálinkázhatnak a vendégek. A nagyszínpad fellépői között ott lesz a PUF, az Ocho Macho, akik akusztikus koncertjüket rögtön a nyitónapon, május 10-én este adják.

„Mi sem vetjük meg a pálinkát így biztos, hogy koccintunk egyet a nézőkkel” – mondta Kircknopf Gergő, az együttes frontembere.

A Mistery Gang és a Balkán Fanatic szintén ezt a hangzásvilágot erősíti, ahogy a tízéves, jubileumi évét ünneplő Kowalsky meg a Vega.

A zenekar úgy döntött, feledhetetlen koncertekkel teszi emlékezetessé saját maga és a közönség számára ezt a különleges esztendőt. A fiúk a Pálinkafesztiválra egy egyedi fellépéssel készülnek, kifejezetten a pálinkakedvelő közönségnek.

Részletes zenei program:

Nagyszínpad:

Kezdési időpontok 18.00 óra, valamint 20.00 óra

2012. május 10. csütörtök

PUF akusztik

Ocho Macho Akusztik

2012. május 11. péntek

Punnany Massif Akusztik

Kowalsky meg a Vega Akusztik

2012. május 12. szombat

K2

Mystery Gang

2012. május 13. vasárnap

Balkán Fanatic Akusztik

Fábián Juli & Zoohacker Orchestra feat. Sárik Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik