Kultúra

Öreghegyi Egészségdélután szűrővizsgálatokkal

„Helybe viszik" a szűrővizsgálatokat és az egészséges életmóddal, prevencióval kapcsolatos programokat az Öreghegyen.

Április 13-án pénteken 15 órától egészen 19 óráig várják az érdeklődőket a Panatu Fitness-be. A programok összeállítása során, az egész család számára tartalmas kínálattal készültek a szervezők. Egészségünk érték, melyet óvni kell. Az egészséges életmódon nemcsak a dohányzásról való leszokást és az egészséges táplálkozást kell érteni, hanem a különböző szűrővizsgálatokon való részvételt, az egészséges környezet kialakítását és számos olyan dolgot, amivel a hétköznapokon találkozunk.

Április 13-án érdemes lesz ellátogatni a Pozsonyi úti sportterembe, ahol bemutatóórák, védőnői tanácsadás, vérnyomás- és vércukormérés, babamasszázs, babakonyha, dr. Kristóf Edit közreműködésében pedig gyermekfogászati tanácsadásra és vizsgálatra várja a családokat. – hangsúlyozta Nagy Judit, a Panatu Fitness vezetője.

Östör Annamária, egészségügyi és sporttanácsnok úgy fogalmazott: fontosak az ilyen együttműködések. Egyrészt helybe viszik a szűrővizsgálatokat, bemutatókat a lakossághoz. Másrészt megszólítja a család apraját-nagyját. Mindez a minden korosztályt megcélzó városi egészségfejlesztési tervvel is összhangban van. A rendezvényen egész délután várják a családokat, ha tehetik, látogassanak el és lendüljenek együtt formába!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik