Kultúra

A Duran Duran nyitja az újvidéki EXIT Fesztivált

A 20. században alakult zenekar július 12-én, érkezik a Péterváradi erődbe, hogy bemutassa a, az All You Need Is Now című albumot.

Hosszú kihagyás után a szerbiai Újvidéken adja első európai fesztiválkoncertjét az élőben továbbra is etalonnak számító Duran Duran. A 20. században alakult legendás zenekar július 12-én, csütörtökön érkezik a 18. században épült legendás Péterváradi erődbe, az All You Need Is Now című album országhatárainkhoz legközelebbi turnéállomására.

Az EXIT Fesztivál a múlt héten bejelentett Plan B, Avicii, Felix Da Housecat ésTotally Enormous Extinct Dinosaurs mellett ma további fellépők nevét is nyilvánosságra hozta: a skandináv indie szcéna egyik legjobbja, a Little Dragon és az ausztrál Sneaky Sound System mellett a listán szerepel az R&S Records részéről a Teengirl Fantasy, Lone, Pariahés a londoni The Chain is.

A kontinensen utoljára 2008-ban járt Duran Duran a négy eredeti taggal. Ha kíváncsi, milyen számokkal érkezik az együttes és megnézné a további fellépők listáját, akkor kattintson ide.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik