Kultúra

Európa egyik legkeresettebb fesztivál-előadója az Akváriumban

Az ELTE Ökoszeminárium keretében fellép a brit szöveggyáros, Deadly Hunta, valamint a dancehall veteránja, Junior Brown.

MC Deadly HUNTA neve ismerősen csenghet a jungle/dancehall szerelmeseinek, hiszen az Aphrodite ft Deadly „Ganjaman Reload ”című slágere jó pár hónapig az MTV toplistás száma volt. Deadly (Trevor Samules) jamaikai apa és ghánai anya gyermekeként látta meg a napvilágot Londonban ahol korán kitűnt egyedi ragga stílusa és egyedi szövegvilága révén. 2010es slágere a Talk Out Loud ismét az európai sztárok közé emelte őt, az egyik legkeresettebb fesztivál-előadóként. Magával ragadó energiája révén olyan show-t prezentál hogy nem lehet rá nem táncolni.

Tavaly tavasszal a Zene Ünnepén a Gödör színpadán már láthatta őt a magyar közönség, ezúttal pedig az ELTE Ökoszeminárium március 22-i buliján lép fel az Akváriumban (ex Gödör). Az estén szintén tiszteletét teszi a dancehall veterán, JUNIOR BROWN és az új magyar reménység, Céanne. Az élőzenés kíséretről ezúttal a Budapest Riddim Band gondoskodik.

Érdemes korán érkezni, hiszen a kerekasztal-beszélgetés előtti bemelegítésről a Riddim Colony 3 tagjának akusztikus akcióegysége, a G RAS & THE CHAPEL JIGGAZ gondoskodik. A koncertek után pedig a Mr Skunk és Dj Nadir játszik kifulladásig!

Részletes program:
18.00 – 19.00 Játékos, gondolkodtató, kreatív feladványok és nyeremények
19.00 – 20.00. G Ras and the Chapel Jiggaz koncert
20.00 – 21.00 Kerekasztal-beszélgetés, vendégeink: Horgas Judit, Szántó Veronika és Béres Tamás
21.00 – Egyéni beszélgetés, további játékok és nyeremények
21.20 – GOODAS CREW táncbemutató
21.30 – DEADLY HUNTA, JR. BROWN, CÉANNE koncert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik