Kultúra

Valentin-napi programajánló

Győrben Bálint napján sem unatkozhatsz, hiszen a város jobbnál jobb programokkal vár. Összeállítottunk egy kis ajánlót, hogy könnyebb legyen megtalálni a leginkább hozzátok illőt.

A Győr Plaza egész délutános romantikával készül a szerelmesek napján. A 14 órakor kezdődő programsorozat keretein belül élő, helyszíni kívánságműsorban üzenhetnek szeretteiknek, a párok fogadalmat tehetnek egymásnak egy ideiglenes szerelmi fogadalomponton, melyről fotó is készül emlékül.
Emellett lehetőség lesz saját kezűleg elkészíteni ajándéktárgyaikat. Kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot. A romantika kiegészítéseként lazító masszázson engedhetik ki a hétköznapi feszültséget az odalátogatók. A Fluor rajongóknak pedig 18 órától kedveznek a szervezők.

Akik egy kis kultúrára vágynak

A romantika nemzetközi napján két nagyszerű kiállítás megnyitó is jó közös programként szolgálhat a szerelmeseknek, de az egyedülállók is jól érezhetik magukat e kulturális rendezvényeken. A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár és Közösségi Tér ad helyet Sárközi Anikó festőművész „Fent és lent között” című tárlatának, melyet 2012. március 2-ig látogathatnak az érdeklődök. Sántha Eszter „Fényben (L)élek” üvegmandala kiállítása a Petőfi Sándor Művelődési Házban nyitja meg kapuit és február 27-ig tárt karokkal várja a nézelődőket. Akik mind a két eseményre pályáznak, sajnos választás elé kerülnek, mivel mindkét rendezvény 17 órakor kezdődik.

18 órától a Zichy-palota kínál kellemesnek ígérkező elfoglaltságot. A Győri Polgári Szalon szervezésében Lakat T. Károly újságíró, műsorvezető mesél történeteket Latinovits Zoltánról, a Fradiról, a fociról és a borról. Az est házigazdája Szigethy Gábor író, rendező lesz.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a szerelmesek éjszakáján a Győri Nemzeti Színház egy színvonalas, zenés műsorral készül, melyben Keresztes Ildikó énekesnő is fellép. Ő a Kabaré című musical ismert slágereiből ad majd elő részleteket a közönségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik